lauantai 20. helmikuuta 2010

Kesäkuussa

Kesällä valtuustoryhmämme ihmetteli monen muun tavoin Kempeleen kunnan neljännesivun ilmoitusta EU-vaaliehdokas Kyösti Karjulan vaalilehdessä. Sen lisäksi, että yleisesti ottaen on jos ei aivan laitonta, niin ainakin täydellisen sopimatonta, että kunta tukee yhteisillä verorahoilla jotain tiettyä ehdokasta (joka ei edes ole kempeleläinen!), on valtuustossa tehty päätös, että kiristyneen taloudellisen tilanteen vuoksi ei edes urheiluseurojen lehtiin osteta ilmoituksia. Sirkku esitti asiasta kysymyksen, ja kunnanjohtaja myönsi sen olevan valtuuston päätöksen vastainen.
Myöhemmin kunnajohtajalle esitettiin epäluottamuslausetta, joka kaatui kunnanhallituksessa, jossa pienryhmien hallitusvuorossa oleva edustaja, perussuomalaisten valtuutettu Jussi Pellikka, äänesti ryhmän tahdon vastaisesti epäluottamuslausetta vastaan.

Sirkku teki yhdessä Keskustan Tapio Juvanin ja Kokoomuksen Janne Heikkisen kanssa aloitteen, jossa esitettiin, että kunnan johtoryhmälle laaditaan johtajasopimukset, ja että palkat määritellään valtakunnalliselle tasolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti