perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kiitos!

Vihreät kokivat kirvelevän vaalitappion, mutta aktiivisuuden puutteesta se ei johtunut. Kiitos kaikille meitä äänestäneille: Kempeleen Vihreiden oma ehdokas Sirkku Asheesh sai peräti 461 ääntä, mikä todella hyvä saalis ottaen huomioon, miten niukasti ehdimme kampanjoimaan.

Kiitos myös tukijoillemme: ilman rahaa ei kampanjaa olisi voitu toteuttaa lainkaan. Kunhan viimeisetkin laskut on maksettu, ja kaikki saatu laskettua, julkaisemme tällä sivulla Sirkun vaalikampanjan tulo- ja menoselvityksen.

Kiitos myös tukijoukoille: heille, jotka jakoivat vaalilehtiä ja esitteitä väsymättä ja loputtomasti.

Meidän joukossamme on tilaa ja tilausta uusille jäsenille, jotka haluavat kantaa oman kortensa kekoon varmistaakseen, ettivät vihreät toistamiseen joudu kokemaan vastaavaa tappiota. Tästä lähdetään uuteen nousuun, ja siihen tarvitaan uutta väkeä ja uutta ajattelua. Tästä linkistä klikkaamalla voi liittyä myös Kempeleen Vihreisiin.

Ja toimintaan mukaan pääse tulemalla, kun kutsutaan ;-) Järjestämme 6.5. jo perinteiseksi muodostuneet kevätsiivoustalkoot jossain päin Kempelettä. Jäsenille tulee kutsut sähköpostilla ja lisäksi ilmoitamme siitä Rantalakeudessa.

Oulun vaalipiirin Vihreiden uusi kansanedustaja on Satu Haapanen, joka on tuttu myös täällä Kempeleessä: ennen valintaansa Satu toimi opettajana Kempeleen kirkonkylän koulussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti