sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Rantalakeuden Vihreät asetti ensimmäiset kunnallisvaaliehdokkaat

Kempeleen, Limingan, Tyrnävän ja Lumijoen alueella toimiva Rantalakeuden Vihreät ry on valinnut ensimmäiset ehdokkaansa kunnallisvaaleihin, jotka järjestetään lokakuun 28. päivä tänä vuonna. Limingasta ehdolle kunnanvaltuustoon asetettiin nykyiset valtuutetut Timo ja Marjo Heikkinen sekä uutena Anne Väyrynen Tupoksesta. Marjo Heikkinen on hoitovapaalla työstään OAMK:ssa vieraiden kielten lehtorina ja on toiminut useissa kunnallisissa luottamustehtävissä, mm. kunnanhallituksen jäsenenä, nykyisellä valtuustokaudella. Timo Heikkinen nousi valtuustoon varasijalta. Hän on Oulun vaalipiriin Vihreiden sekä valtakunnallisen Vihreän miesliikkeen hallituksen jäsen. Työkseen hän opettaa tietotekniikkaa OAMK:ssa. Hän harrastaa mm. musiikkia ja soittaa Operation Majority -yhtyeessä, joka esiintyi lauantai-iltana Kempeleen Royal Night Train -ravintolassa järjestetyissä Rantalakeuden Vihreiden kunnallisvaalikampanjan avajaisissa. Anne Väyrynen on toiminut Limingassa tarkastuslautakunnan jäsenenä Vihreiden paikalla. Hän työskentelee henkilöstösihteerinä ammattiopisto Luovissa, opiskelee työnsä ohella ja harrastaa mm. kyläpartiointitoimintaa ja kakkujen leivontaa Hänellä on kolme lasta. Hänelle tärkeä poliittinen teema on yhteisöllisyyden lisääminen.

Kempeleessä Rantalakeuden Vihreät asettaa nyt kolme ehdokasta. Sirkku Asheesh on Kempeleen historian ensimmäinen vihreä kunnanvaltuutettu ja kolmen teinin äiti. Hän työskentelee kunnan hallinnossa ja suorittaa jatko-opintoja sekä opiskelee laulua vähäisellä vapaa-ajallaan. Sirkku Asheesh on valtakunnallisen Maaseutu- ja erävihreät ry:n hallituksen varajäsen. Toinen nykyisistä Kempeleen vihreistä kunnanvaltuutetuista, Kyösti Nuutinen, siirtyi vasemmiston ryhmästä vihreiden ryhmään viime vuoden lopulla. Hän työskentelee kunnossapitoasentajana Efora Oy:llä ja on työpaikkansa varaluottamusmies sekä työsuojeluasiamies. Hän on kolmen aikuisen pojan isä ja harrastaa luonnossa liikkumista, valokuvausta ja vapaaehtoistyötä kehitysvammaisten parissa. Kolmas Kempeleessä asetettavissa ehdokkaista on Rantalakeuden Vihreät ry:n puheenjohtaja Paula Pohjanrinne. Hän työskentelee televisiokääntäjänä omassa yrityksessään ja opiskelee vapaa-ajallaan. Hän on myös valtakunnallisen Vihreät Naiset ry:n varapuheenjohtaja ja tasa-arvo on hänelle tärkeä teema politiikassa.

Rantalakeuden Vihreät haluavat lisätä kunnallispolitiikassa sosiaalista oikeudenmukaisuutta, päätöksenteon avoimuutta, ympäristöarvojen huomioonottamista sekä ilmastonmuutoksen hidastamiseen johtavia toimia.

Lisätietoja
Paula Pohjanrinne
p. 040 4154907

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti