sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Sirkutetaan Arkadianmäki!

Oulun vaalipiirin Vihreät ry valitsi jo kevätkokouksessaan toukokuun loppupuolella Kempeleen historian ensimmäisen vihreän kunnanvaltuutetun Sirkku Asheeshin ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa 2011. Sirkun vaaliteemat ovat avoimuus päätöksenteossa - mitä hän on kiivaasti ajanut Kempeleen valtuustossakin - sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja turvallisuuskysymykset.

Nyt on aika Sirkuttaa Arkadianmäki! Esimerkiksi Facebookissa voi hyvin liittyä mukaan sirkutusjoukkoihin: http://www.facebook.com/pages/Sirkutetaan-Arkadianmaki/

Arkadianmäellä tarvitaan raikkaan asiallista Sirkutusta. Aidon pohojalaasen vihersirkun nuttura ei tutise, vaikka kalapuikkoviiksivallut kitapurjeitaan heiluttelevat.

Kampanjaa voi tukea täällä:
http://www.vihreat.fi/lahjoita?ehdokas=9660

Sirkku on maailmaa nähnyt ja elämää kokenut alansa (sote) asiantuntija, jonka nuttura ei helpolla tutise. Hän hoitelee kunnallispolitiikan - ainoana vihreänä valtuutettuna Kempeleessä - ja työnsä - palvelusihteerinä kunnassa - lisäksi lähihuoltajana kolmea lähes kaikkea maan ja taivaan väliltä harrastavaa varhaisteiniä ja yhtä superylivilkasta kultaista noutajaa. Tämän naisen käsistä ei mopo eivätkä langat karkaa!

Koulutus:
Yhteiskuntatieteiden maisteri, kansainvälinen politiikka (yleinen historia, sosiaaliantropologia)
Maaseudun kehittäjä (eat)
Turvallisuuden esimies
Matkailumerkonomi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti